Zvrko Apartments
Cavtat - Croatia
Tax/fax:+385 20 471-471
Mob: +385 (0)98 184 0948
Mob: +385 (0)98 709-870
jadrankazvrko@yahoo.com
paula.zvrko@du.t-com.hr
www.cavtat-apartments.com
HrvatskiEnglish

MOSTAR - cjelodnevni
Nakon vožnje uz Jadransku obalu dolazimo do plodne doline Neretve te ćemo stati u mali gradić Počitelj.U njemu ćete otkriti zanimljivu mješavinu Mediteranske I Orijentalne arhitekture.Naše glavno današnje odredište je Mostar
ČILIPI FOLKLORE - poludnevni
Ovaj izlet nas vodi u malo mjesto Čilipe u Konavoskom polju.Nakon pića dobrodošlice u lokalnom vinskom podrumu možete prošetati selom te prisustvovati misi u crkvi Sv.Nikole. Glavni događaj je nastup lokalne folklorne grupe
DUBROVNIK PANORAMA - poludnevni
Ovaj izlet će Vam otkriti najljepša mjesta u Starom Gradu te vožnjom do panoramske točke poviše Grada pružiti Vam mogućnost prekrasnog pogleda te izvrsnu priliku da obogatite svoj foto album. Nakon toga slijedi šetnja Gradom,koji je pod zaštitom UNESCO-a kao jedan od najznačajnijih svjetskih povijesnih spomenika
FISH PICNIC - cjelodnevni
Promijenite svakodnevni ritam života.Ukrcajte se na naš brod I uživajte u ljepotama Elafitskih otoka.Nakon kratke vožnje zaustavit ćemo se na jednom od otoka gdje ćete moći uživati u kristalno čistom moru I netaknutoj prirodi
KONAVLE TOUR - cjelodnevni
Ovo je prilika da upoznate prirodne ljepote zelene i plodne Konavoske doline. Naša vožnja kroz mala,živopisna sela nas prvo vodi do Mihanića gdje živi I radi jedini dubrovački naivni slikar Mijo Šiša Konavljanin.Posjetit ćemo njegovu rodnu kuću koja je danas I njegova izložbena galerija.
TRSTENO & STON
Iskoristite priliku da posjetite mjesto gdje se uzgajaju poznate hrvatske kamenice.Nakon ugodne vožnje uz obalu stižemo do malog mjesta Trsteno gdje ćemo posjetiti prekrasni renesansni botanički vrt - Arboretum.
ČILIPI & KONAVOSKI DVORI
Na ovom izletu prvo ćemo posjetiti malo konavosko selo Čilipe gdje ćete moći uživati u tipičnom nedjeljnoj atmosferi,prisustvovati misi u lokalnoj crkvi i naravno uživati u nastupu lokalne folklorne grupe koja će Vam izvesti plesove I pjesme ovog podneblje.
NERETVA RIVER DELTA
Ovo je izlet za ljubitelje prirode gdje ćete doživjeti ljepote obale,planina te prekrasne delte rijeke Neretve ali također Vam pružiti priliku da posjetite jedno od najznačajnijih Rimskih naselja na Jadranskoj obali.
MEĐUGORJE
Pridružite nam se u posjetu jednom od najsvetijih mjesta na svijetu.Vjeruje se da se u ovom malom mjestu dogodilo ukazanje Blažene Djevice Marije pred skupinom djece godine 1981.
ISLAND CRUISE ( 2 izleta u jednom )
Fish Picnic I izlet Tri Otoka za cijenu jednog izleta.
Zeleni otoci sa vrtovima punim naranača I limuna I prekrasnim cvijećem.Živopisna mala sela sa tipičnom arhitekturom,stare kuće pomoraca I male zavjetne crkvice.
MLJET - cjelodnevni
Posjetite najzeleniji Jadranski otok.Oko 70% otoka je prekriveno prekrasnom gustom borovom šumom.Mljet je doista raj za ljubitelje prirode I savršenog mira.
Po dolasku prošetat ćemo se do dva mala jezera koja se nalaze na dijelu otoka koji je proglašen Nacionalnim parkom.
"PLAVA STAZA" - JAHANJE - poludnevni
Pridružite se pravom povratku prirodi - jahanje našom "Plavom stazom" je doista izuzetno iskustvo. Konavoska obala je tako mirna da što duže jašete sve se više udaljavate od svakodnevnog života. Idilična polja I prekrasna okolina - odmor I za jahača I za konja.

Destinacija Cavtat

Cavtat je mali gradic smješten na krajnjem jugu hrvatske, nedaleko prelijepog Dubrovnika. Pozivamo vas da se opustite u našim apartmanima i da uživate u prirodnim ljepotama kao i čistom moru.
Naslovna | Apartman 1 | Apartman 2 | Apartman 3 | Apartman 4 | Apartman5 | Apartman 6 | Apartman 7 | Apartman 8 | Cijene | Lokacija | Usluge | Kontakt |
Design by: Xmedia Dubrovnik